Kövess minket!
  
     

Modern reklámlehetőség: Autódekoráció-nyomtatás

Modern reklámlehetőség: Autódekoráció-nyomtatás
2014, július 16.

Napjainkban a különböző reklámlehetőségek széles palettán mozognak, és elsődleges céljuk, hogy a különböző tevékenységi köröket képviselő cégek és vállalatok arculatát és szolgáltatásait bevezessék a köztudatba és népszerűsítsék, felkeltsék a potenciális ügyfelek figyelmét, valamint elnyerjék bizalmukat és hosszú távú, bizalmi együttműködést alakítsanak ki. A modern reklámlehetőségek egyik leghatékonyabb és sokoldalúbb kategóriáját az autódekorációk képviselik, melyek mozgó felületként a lehető legnagyobb körben juttatják el az információkat a különböző célcsoportokhoz.

Autódekorációk

A különböző céges járművek feladatkörtől függően óriási távolságokat járnak be nap, mint nap és a tulajdonos vállalkozások ennek tudatában felismerték az ebben rejlő kreatív reklámlehetőségeket:

  • A cég arculatának megfelelő mintával, logóval vagy grafikával ellátott járművek a munkavállalók mindennapi munkavégzéséhez és közlekedéséhez.
  • Komoly, exkluzív céges autók dekorálása.
  • A szolgáltatásokat vagy termékeket hirdető reklámgrafikákkal ellátott autók.
  • Promóciók, akciók vagy felhívások közvetítésére szolgáló reklámgrafikákkal ellátott autók.
  • Nyereményakciók díjaiként szolgáló dekorált járművek.

A mai modern technológiai fejlődésnek köszönhetően korszerű gépek és minőségi anyagok teszik lehetővé a dekoratív és időtálló autódekorációk nyomtatását, melyek ellenállnak az időjárási viszontagságoknak akár hosszú távon is, valamint kisebb-nagyobb felületen alkalmazhatóak, eltávolíthatóak vagy cserélhetőek, melynek következtében időszakos reklámkampányok is könnyedén kivitelezhetőek. A sokoldalú autódekorációk egyszeri, azonban rövidtávon sokszorosan megtérülő befektetést jelentenek a cégek számára és garantáltan figyelemfelkeltő eredményt nyújtanak.

Válassza a profikat!

A Gal-Go Kft. által üzemeltetett Go Print üzletlánc egyes üzletei a megszokott széles szolgáltatási rendszeren kívül extra lehetőségekkel várják új és meglévő ügyfeleiket, melyek közül napjaink egyik legnépszerűbb szolgáltatásának az autódekoráció nyomtatás bizonyul. Nyomtatással kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal a 061 371-2860-as telefonszámon és kollégáink készséggel állnak mindenben rendelkezésére, valamint bővebb információkért és tájékoztatásért üzleteink szolgáltatásiról látogasson el a www.galgo.hu weboldalunkra!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
rollup2
A roll up bannerről néhány szóban

Praktikus reklámeszközre van szüksége rendezvényekre, előadásokra? Akkor Önnek a legjobb választás a roll up banner lehet, mivel kicsi, praktikus és könnyen...

Close