Kövess minket!
  
     

Mi is az a molinó?

Mi is az a molinó?
2014, június 4.

A molinó napjaink egyre közkedveltebb reklámeszköze, mely számos előnyével és költséghatékonyságával magyarázható. Míg korábban csupán rendezvények és koncertek hirdetőeszköze volt, ma már vállalkozások, termékek, szolgáltatások népszerűsítője, és akár cégtáblákat, reklámtáblákat is helyettesíthet.

Miért ajánlják a molinót?  A molinó erős, PVC alapanyagú, nyomtatott reklámponyva, mely éppen tartóssága miatt jól bírja a környezeti hatásokat, például a változó időjárást, ezáltal hosszú élettartamú reklámeszköz, mely kül- és beltéren egyaránt alkalmazható. A molinó másik nagy előnye egyszerű kezelhetőségében rejlik. A molinó erős, mégis hajlítható, így könnyen tárolható, és szállítható hirdetőeszköz, melynek kihelyezése sem kíván szakértelmet. A kültéri felerősítést ringlizéssel és a szélek megerősítésével oldják meg.

A molinó igen praktikus megoldást jelent a különféle profilú cégek számára, hiszen sokféle rendezvényen, helyszínen felhasználható, akár dekorációs, akár reklámozási elemként alkalmazzuk.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
egyébbannerek2
Mi is az a Pop Up?

Amennyiben szeretné megismertetni cégét, vagy új termékét, szolgáltatását a nagyközönséggel, szeretne egy olyan rendszert alkalmazni, ami praktikusan jeleníti meg a kívánt információt,...

Close