Kövess minket!
  
     

A molinó sokszínűségéről

A molinó sokszínűségéről
2014, június 4.

A molinó nem csak egy-egy alkalommal állja meg a helyét, ugyanis egy olyan reklámkommunikációs eszközről van szó, mely tartóssága miatt több hónapos kampányok lebonyolítására is alkalmas. A molinó egy olyan teherbíró reklámeszköz, amely ponyva anyagra digitálisan nyomtatható hirdetést tartalmaz. A molinó kitűnő reklámeszköz, hiszen tartós és könnyen kihelyezhető, cserélhető.

A molinó egy igen hasznos és nagyszerű eszköz arra, hogy hirdessen valamit: szolgáltatást, terméket, céget. Nagyszerűsége éppen egyszerűségében rejlik, hiszen szinte bárhova kihelyezhető, felfüggesztése nem igényel szakértelmet, jó teherbíró, strapabíró, mivel ponyva anyagra készítik.

A molinó gyorsan, kiváló minőségben készül, és a piaci viszonyokat tekintve igen kedvező áron tudják elkészíteni. A digitális eszközöknél hatékonyabb a molinó, hiszen ha egyszer elkészítik a cégére szabott reklámeszközt, akkor azt több alkalommal, akár éveken keresztül is nagy sikerrel alkalmazhatja, bármilyen további anyagi ráfordítás nélkül. A molinók alkalmazhatóak sajtórendezvényen, sporteseményeken, megnyitókon, vagy bármilyen egyéb helyszínen, ahol reklámozni, népszerűsíteni kívánja cégét.

Érdemes molinót rendelnie, ha szeretné, hogy minél többen megismerjék cégét!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
molino1
Mi is az a molinó?

A molinó napjaink egyre közkedveltebb reklámeszköze, mely számos előnyével és költséghatékonyságával magyarázható. Míg korábban csupán rendezvények és koncertek hirdetőeszköze volt,...

Close